Schoonheidssalon Utrecht
Ben je op zoek naar pure schoonheid en een uniek gevoel van ontspanning? Breng dan eens een bezoek aan No1. Laserclinic, dé schoonheidssalon van Utrecht.

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala een huidverzorgende behandelingen, denk hierbij aan: huidverbetering, en de behandeling van huidproblemen zoals eczeem en acne.

Al onze behandelingen zijn er op gericht om om jouw uitstraling te verbeteren. Dit doen wij door onder andere te werken met een hoogwaardig productlijn, namelijk de producten van Image SkinCare en Alissi Beonte.

De door ons gebruikte hoogwaardige merken combineren wij met de allernieuwste en meest hoogwaardige apparatuur op de markt, dit alles om jouw huid te verbeteren en de best mogelijke resultaten te behalen.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten.

Wij bieden de volgende behandelingen:

Maak een afspraak

Wil je graag meer weten over onze behandelmogelijkheden? Of wil je graag direct een afspraak inplannen bij één van onze specialisten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 030 878 91 84 / info@no1laserclinic.nl

Lees meer
Schoonheidssalon Utrecht

Maak kennis met de Ormedic Lift peeling.

De Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel substantie. Deze behandeling zonder zuren brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen..

Lees meer