fbpx Skip to main content

No1 Laser Clinic in Utrecht is dé gespecialiseerde behandelcentrum voor 100% effectief ontharen met de GentleMax Pro. De aller krachtigste en nieuwste lasertechnologie op de markt.

Door te kiezen voor No1 Laser Clinic kiest u voor de beste behandelmethode en een volledig effectief resultaat. No1 Laser Clinic is ook de eerste behandelcentrum in Utrecht die gebruik maakt van deze nieuwste lasertechnologie.

De laser GentleMax Pro combineert twee krachtige lasers in een apparaat waardoor deze effectiever en krachtiger is. De combinatie van de twee krachtige lasers geeft ons ook de mogelijkheid om te laser tot en met huidtypen VI.

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • De laser vernietigt alle haren
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  • Snel een permanent resultaat
Maak een afspraak

Laser Utrecht? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op de betreffende plek. Hierdoor is het effect blijvend.

Het grootste voordeel van No1 Laser Clinic is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.

Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

Laser Utrecht

Laseren Utrecht: Permanent ontharen

Heeft u storende haartjes op uw gelaat of ongewenst haar op andere plekken? Wanneer u kiest voor laserontharing met de Gentle Max Pro is het scheren of waxen verleden tijd. Met deze unieke laser wordt er voor gezorgd dat de haarzakjes niet meer verder ontwikkelen en de haargroei stopt.

Omdat iedere huid verschillend is zal de behandeling en het resultaat ook per persoon verschillen. Maak vandaag nog een afspraak voor een intake en ontvang advies op maat, speciaal gericht op jouw situatie.

Afspraak maken