fbpx Skip to main content

Laser ontharen Woerden

Bent u op zoek naar een effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij No1Laserclinic bieden wij laserontharing aan in Woerden en omgeving.

Wij gebruiken de GentleMax Pro om onze klanten te voorzien van uitstekende laserbehandelingen. De GentleMax Pro is een geavanceerd apparaat dat twee krachtige lasers combineert, wat het zeer effectief en krachtig maakt. Door deze combinatie kunnen we zelfs huidtypen VI behandelen.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. Dit gebeurt door middel van een laserapparaat dat een speciale lichtstraal afgeeft. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor deze worden vernietigd. Hierdoor groeien er geen nieuwe haren meer op de behandelde plekken.

Waarom kiezen voor laserontharing?

Als het gaat om het verwijderen van ongewenst haar, biedt laserhaarverwijdering vele voordelen. Allereerst is het een zeer effectieve methode die langdurige resultaten oplevert. Daarnaast is het vrijwel pijnloos en kan het op vrijwel elk deel van het lichaam worden toegepast.

Bovendien is laserhaarverwijdering aanzienlijk veiliger dan andere ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren. Deze methoden kunnen irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl laserhaarverwijdering deze problemen voorkomt.

Met laserhaarverwijdering kunt u genieten van een zijdezachte huid zonder de pijn en het ongemak van traditionele ontharingsmethoden. Het is een betrouwbare en veilige manier om ongewenst haar te verwijderen.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • De laser vernietigt alle haren
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  • Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend.

Waarom kiezen voor No1Laserclinic in Woerden en omgeving?

Wij bieden hoogwaardige laserontharing aan in Woerden en omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor wij de beste resultaten kunnen garanderen.

Het grootste voordeel van No1 Laser Clinic is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.

Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

Laser ontharen Woerden? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak
Afspraak maken