fbpx Skip to main content

Laser ontharen Maarssen

Bent u op zoek naar een effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij No1Laserclinic bieden wij laserontharing aan in Maarssen en omgeving.

Wij maken gebruik van de GentleMax Pro. De laser GentleMax Pro combineert twee krachtige lasers in een apparaat waardoor deze effectiever en krachtiger is. De combinatie van de twee krachtige lasers geeft ons ook de mogelijkheid om te laser tot en met huidtypen VI.

Wat is laserontharing?

Laserontharing biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. Deze methode maakt gebruik van een laserapparaat dat een specifieke lichtstraal uitzendt, die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Hierdoor worden de haarzakjes vernietigd en wordt verdere haargroei op de behandelde plekken voorkomen.

Waarom kiezen voor laserontharing?

Er zijn veel voordelen verbonden aan laserontharing. Zo is het een zeer effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen en blijven de resultaten langdurig zichtbaar. Bovendien is laserontharing vrijwel pijnloos en kan het op vrijwel alle delen van het lichaam worden toegepast.

Daarnaast is laserontharing een stuk veiliger dan andere ontharingsmethoden, zoals scheren, waxen of epileren. Deze methoden kunnen irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl laserontharing deze problemen voorkomt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • De laser vernietigt alle haren
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  • Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend.

Waarom kiezen voor No1Laserclinic in Maarssen en omgeving?

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor laserontharing in Maarssen en omgeving? Dan bent u bij No1Laserclinic aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid om u de best mogelijke behandeling te bieden. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor wij de hoogste kwaliteit en beste resultaten kunnen garanderen.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

Laser ontharen Maarssen? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak
Afspraak maken