fbpx Skip to main content

Laser ontharen De Bilt

Als je op zoek bent naar een methode om ongewenst haar permanent te verwijderen, dan is laserontharing met de GentleMax Pro de beste optie. Bij No1laserclinic zijn we er trots op dat we deze geavanceerde technologie gebruiken om onze klanten te voorzien van de meest effectieve en veilige behandeling.

GentleMax Pro: de beste laser voor ontharing

No1laserclinic maakt gebruik van de GentleMax Pro, een geavanceerd laserapparaat dat in staat is om alle huidtypen te behandelen. Door twee verschillende lasers te combineren, de alexandriet laser en de nd:YAG laser, kunnen we alle huidtypen effectief behandelen.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een innovatieve en effectieve methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. In tegenstelling tot traditionele methoden zoals scheren, harsen en epileren, vernietigt laserontharing de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

De voordelen van veilige en effectieve laserontharing

Een van de belangrijkste voordelen van laserontharing is de effectiviteit van deze methode. Door het vernietigen van de haarzakjes wordt het ongewenste haar permanent verwijderd en kan er geen nieuwe haargroei ontstaan. In tegenstelling tot traditionele methoden, zoals scheren, die het haar alleen aan de oppervlakte afsnijden, waardoor het haar binnen enkele dagen of weken weer terug groeit. Laserontharing biedt dus langdurige en zichtbare resultaten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het verwijderen van ongewenst haar.

Veiligheid van Laserontharing

Naast effectiviteit is veiligheid een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een ontharingsmethode. Gelukkig is laserontharing een stuk veiliger dan andere ontharingsmethoden, zoals scheren, waxen of epileren. Deze methoden kunnen irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl laserontharing deze problemen voorkomt. Bovendien is laserontharing een vrijwel pijnloze methode, wat het een goede keuze maakt voor mensen met een lage pijngrens.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  • De laser vernietigt alle haren
  • Snel een permanent resultaat
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend.

Waarom kiezen voor No1Laserclinic in De Bilt en omgeving?

Wij bieden hoogwaardige laserontharing aan in De Bilt en omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor wij de beste resultaten kunnen garanderen. Het grootste voordeel van No1 Laser Clinic is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar, terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen. Dit betekent dat u niet alleen tijd, maar ook geld kunt besparen! Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes, deze behandelingen zijn veilig en effectief, en zorgen voor een optimaal resultaat.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

Laser ontharen De Bilt? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak
Afspraak maken