fbpx Skip to main content

Laser ontharen Biddinghuizen

Bent u op zoek naar een effectieve en professionele manier om ongewenst haar te verwijderen? Bij No1laserclinic in Biddinghuizen en omgeving bieden wij laserontharing van topkwaliteit aan. Onze laserbehandelingen zijn veilig, pijnloos en geschikt voor alle huidtypen.

GentleMax Pro: de beste laser voor ontharing

Bij No1laserclinic maken wij gebruik van de GentleMax Pro, de meest geavanceerde en krachtige laser op de markt. Deze laser combineert twee krachtige lasers in één apparaat, waardoor deze nog effectiever en krachtiger is dan andere lasers. Door de combinatie van deze twee lasers is het mogelijk om te ontharen tot en met huidtypen VI, de donkerste huidtypen.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. Dit gebeurt door middel van een laserapparaat dat een speciale lichtstraal afgeeft. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor deze worden vernietigd. Hierdoor groeien er geen nieuwe haren meer op de behandelde plekken.

De voordelen van veilige en effectieve laserontharing

Een van de belangrijkste voordelen van laserontharing is de effectiviteit van deze methode. Het kan ongewenst haar permanent verwijderen door de haarzakjes te vernietigen, waardoor er geen nieuwe haargroei kan ontstaan. Dit in tegenstelling tot traditionele methoden, zoals scheren, die het haar alleen aan de oppervlakte afsnijden en binnen enkele dagen of weken opnieuw groeien. Met laserontharing krijgt u langdurige en zichtbare resultaten.

Daarnaast is laserontharing een stuk veiliger dan andere ontharingsmethoden, zoals scheren, waxen of epileren. Deze methoden kunnen irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl laserontharing deze problemen voorkomt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • De laser vernietigt alle haren
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  • Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend.

Waarom kiezen voor No1Laserclinic in Biddinghuizen en omgeving?

Wij bieden hoogwaardige laserontharing aan in Biddinghuizen en omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor wij de beste resultaten kunnen garanderen.

Een belangrijk voordeel van No1 Laser Clinic is dat u sneller klaar bent met uw behandeling in vergelijking met vele andere klinieken in Nederland. Bij ons heeft u slechts 5 à 6 behandelingen nodig om uw doel te bereiken, terwijl reguliere klinieken 8 tot 12 behandelingen nodig hebben.

Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

Laser ontharen Biddinghuizen? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak
Afspraak maken