fbpx Skip to main content

Laser ontharen Alphen aan den Rijn

Bij No1 Laser Clinic staat u centraal in de wereld van hoogwaardig laserontharen met de GentleMax Pro én Pro Plus, de meest geavanceerde en krachtige lasertechniek beschikbaar.

Door voor No1 Laser Clinic te kiezen, profiteert u van een toonaangevende behandeling die garant staat voor een optimaal en langdurig resultaat. Wij zijn trots de pionier in Utrecht te zijn met de inzet van deze revolutionaire lasertechnologie.

De GentleMax Pro laser is een fusie van twee van de sterkste lasers die momenteel beschikbaar zijn, wat resulteert in een ongeëvenaarde efficiëntie en vermogen. Deze unieke combinatie maakt het ons mogelijk behandelingen aan te bieden die geschikt zijn voor huidtypes tot en met VI.

Enkele van de belangrijkste voordelen omvatten:

  • Toepasbaar op alle huid- en haartypes
  • Een complete vernietiging van haargroei
  • Vereist minder sessies dan bij andere klinieken
  • Een pauze van vijf tot tien weken tussen de sessies
  • Snelle, permanente resultaten

U zult de eerste resultaten ongeveer twee weken na de behandeling zien, wanneer de eerste haren beginnen uit te vallen. De laser richt zich op en vernietigt de haarfollikels, waardoor nieuwe haargroei op die plekken wordt voorkomen en het resultaat blijvend is. Een significant voordeel van kiezen voor Laserkliniek Utrecht Prime is dat u aanzienlijk minder behandelingen nodig heeft vergeleken met andere klinieken – meestal volstaan 5 tot 6 sessies in plaats van de gebruikelijke 8 tot 12. Bovendien is de GentleMax Pro geschikt voor behandelingen op elk huidtype.

Kiezen voor onze lasertechnologie betekent dus zowel tijd als geld besparen.

Vrijblijvende intake

We verwelkomen u graag voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we alle opties voor uw specifieke wensen kunnen bespreken. Maak een afspraak met een van onze deskundigen en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze specialisten.

Afspraak maken

Voor wie is laserontharing geschikt?

Is de laser geschikt voor ieder huidtype?

De laserbehandelingen zijn absoluut geschikt voor ieder huidtype. De Gentle Max PRO laser is de meest effectieve methode voor laserontharing.

Is de laser geschikt voor ieder haartype?

De Gentle Max PRO laser en de Gentle Max PRO Plus laser zijn geschikt om elk haartype te behandelen.

Is de behandeling pijnloos?

De behandelingen zijn 100% pijnloos. Tijdens een eerste afspraak vertellen we je graag alles over de werking van de laser.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om het resultaat te bereiken?

Iedere haartype en huidtype is anders. Gemiddeld zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig. Wij adviseren je graag tijdens de eerste afspraak.

Afspraak maken