Skip to main content

Ontdek de kracht van de Gentle Max PRO

Laser ontharen Almere

Bent je op zoek naar een effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij No1 Laser Clinic bieden wij laserontharing aan in Almere en omgeving.

Wij maken gebruik van de GentleMax Pro. De laser GentleMax Pro combineert twee krachtige lasers in een apparaat waardoor deze effectiever en krachtiger is. De combinatie van de twee krachtige lasers geeft ons ook de mogelijkheid om te laser tot en met huidtypen VI.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. Dit gebeurt door middel van een laserapparaat dat een speciale lichtstraal afgeeft. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor deze worden vernietigd. Hierdoor groeien er geen nieuwe haren meer op de behandelde plekken.

Er zijn veel voordelen verbonden aan laserontharing. Zo is het een zeer effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen en blijven de resultaten langdurig zichtbaar. Bovendien is laserontharing vrijwel pijnloos en kan het op vrijwel alle delen van het lichaam worden toegepast.

Daarnaast is laserontharing een stuk veiliger dan andere ontharingsmethoden, zoals scheren, waxen of epileren. Deze methoden kunnen irritatie en ingegroeide haartjes veroorzaken, terwijl laserontharing deze problemen voorkomt.

Belangrijkste voordelen

  •  Geschikt voor ieder huid- en haartype
  •  De laser vernietigt alle haren
  •  Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  •  Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
  •  Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend.

No1 Laser Clinic in Almere

Wij bieden jou hoogwaardige laserontharing aan in Almere en omgeving. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor we de beste resultaten kunnen garanderen.

Het grootste voordeel van No1 Laser Clinic is dat je eerder klaar bent dan bij vele andere klinieken in Nederland. Bij ons ben je tussen de 5 à 6 behandelingen klaar, terwijl je bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.

Ook bieden we de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kun je veel tijd en geld besparen als je gebruikmaakt van onze lasertechnologie.

We nodigen je van harte uit om een vrijblijvende afspraak te maken voor een intakegesprek met een van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor jouw gewenste behandeling te bespreken.

Afspraak maken