fbpx Skip to main content

Microneedling is een techniek dat natuurlijk huidherstel stimuleert. Dit gebeurt door beschadigingen in de huid te maken met micronaalden. Deze naaldjes kunnen een verschillende lengte hebben. De milde verwondingen die gemaakt worden wekken het herstellend vermogen van de huid op. Met behulp van de Dermapen 4 is microneedling naar een hoger niveau getild. Het is het allernieuwste apparaat op het gebied van microneedling en daarmee ook het meest effectief. Het is het enige apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) waardoor diepe littekens behandeld kunnen worden. Door de technologie in dit apparaat worden het toerental, de druk en penetratie automatisch afgesteld. De resultaten zijn al na een sessie zichtbaar!

Huidreactie

De huid zal na de behandeling rood kunnen worden. Schilferen en lichte zwellen hoort ook bij het proces. In een enkele gevallen kunnen er korstjes ontstaan.

Advies voor na de behandeling

Door de versterkte doorbloeding van de behandeling is intensief sporten, hete douche of een sauna afgeraden. Wacht daarnaast met het gebruik van make up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Wel adviseren wij je de I Conceal van Image Skincare aan, deze kan veilig gebruikt worden direct na de behandeling en heeft een mooie volle dekking. Ook wordt u geadviseerd voorzichtig te zijn in de zon en altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30+ te dragen.

Voor een optimaal resultaat

Hiervoor is een kuur van behandelingen aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 4 of 6 behandelingen. Omdat dit geheel afhankelijk is van de huidconditie wordt tijdens een consult geadviseerd wat het beste bij jou past.

Duur behandeling: 60 minuten

  • Reinigen
  • DermaPen4
  • Masker
  • Serum
  • Oogverzorging
  • Dag verzorging
  • Thuis advies

Maak een afspraak

Ben u geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Maak eenvoudig een afspraak via onze afspraken pagina of door te bellen naar: 030 878 91 84

Maak een afspraak
Afspraak maken